Добре дошли.
Този блог е направен с цел да се запази интересната и любопитна информация на едно място. Тука не става дума за диети, а за начин на живот и поддържане на фигурата чрез спорт.
Ако някой има интересни неща за добавяне, моля да ми пише на адрес: mddanov@gmail.com.
Приятно четене.

петък, 4 юни 2010 г.

Разкриха тайната на френската стройност

Французойките много обичат мазната храна – месо, сирена, масло, но въпреки това си остават стройни. Как им се удава? Тайната разгада френски диетолог.

Много специалисти уверяват, че французойките остават стройни в течение на целия си живот, благодарение на хранителното си меню, в което присъстват червено вино, много зеленчуци и зехтин. Само че ако американците спазват този начин на хранене, не само че няма да отслабнат, но и ще напълнеят.

Защо? Причината се крие в отношението към храната. Французойките никога не ядат на крак и не закусват. За населението на Франция хранете е много специално време от деня.

Освен това във Франция не е прието да се яде набързо. Трапезата задължително трябва да бъде в семеен или приятелски кръг.

Французите винаги ядат в красива посуда и спазват етикет. В резултат на това не никога не преяждат и стават от масата доволно сити.

Статията е копирана от actualno.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар